Categories: Смартфони

Що потрібно смартфонам майбутнього

Share

Компанія Samsung недавно познайомила публіку з уже розглянутим раніше згинаючим мобільним пристроєм, що поєднує в собі переваги смартфона і планшета. Більш того, повідомлялося також, що розробка інтерфейсу новинки стане здійснюватися Samsung спільно з Google.

Оскільки в новому форм-факторі з’являється момент переходу з режиму смартфона в режим планшета і назад, для користувачів важливо, щоб це перемикання здійснювалося комфортно, для чого необхідна доробка програмного забезпечення.

На платформі Android сьогодні працюють різні пристрої, а не тільки смартфони, які, зрозуміло, найбільш популярні. З початком епохи згинаючих розумних телефонів компанія Google додає підтримку нового форм-фактора і, таким чином, забезпечує комфортну роботу розвивається нею операційної системи на пристроях майбутнього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung і Google спільно працюють над новим призначеним для користувача інтерфейсом One UI для розумних телефонів Samsung, відзначає Ро (Ro) на сторінках ресурсу gsmarena.com з посиланням на android-developers.googleblog.com.

Google реалізує безперервне відтворення контенту на складних телефонах при перемиканні з режиму смартфона в режим планшета

Тепер розробники зможуть зосередитися на створенні додатків для пристроїв нового покоління. В Android буде реалізовано те, що називають «безперервністю» – перехід до відтворення контенту стане без переривання здійснюватися при розгортанні пристрою. І це дуже важливо, наприклад, при перегляді відео.

Від яких брендів в 2019 році чекають згинаючі смартфони

Відзначається також, що згинаючі смартфони стане випускати на ринок не тільки компанія Samsung. Очікується, що такі бренди, як Huawei, LG, Oppo, Lenovo і Motorola теж порадують цінителів інноваційних пристроїв подібними продуктами.

Вони, як передбачається, почнуть з’являтися вже в наступному році, що, безсумнівно, стане важливим кроком у розвитку найдинамічнішою індустрії сучасності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: укр
  • Останні записи

    F-16 зі штучним інтелектом успішно провів тренувальний бій у США

    У США успішно випробували штучний інтелект (ШІ) для керування бойовим літаком. Як повідомляє Associated Press,…

    05.05.2024

    Як продовжити час автономної роботи телефону

    З тих пір, як стільникові телефони увійшли в наше життя, однією з головних проблем цих…

    05.05.2024

    Нові навушники Beats коштують всього 80 доларів, але є одна проблема

    Компанія Beats зняла покриви зі своїх найдоступніших бездротових навушників. Ціна Solo Buds складає всього 80…

    05.05.2024

    Xiaomi 15 Series може з’явитися у Китаї у жовтні цього року

    Нещодавно компанія Xiaomi випустила на світовий ринок смартфон Xiaomi 14 Ultra з вражаючими можливостями камери…

    05.05.2024

    Apple збирає досьє про кожного користувача. Що відомо

    Користувач «Хабра» ZonD80 проживає в одній із країн Євросоюзу і  скористався можливостями законодавства GDPR, що дозволяє зажадати…

    05.05.2024

    ШІ-чатбот Ілона Маска братиме новини з Twitter

    ШІ-проект Ілона Маска, Grok, використовує своєрідний підхід до новин. Замість традиційних джерел Grok збирає інформацію…

    05.05.2024