Що потрібно смартфонам майбутнього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung недавно познайомила публіку з уже розглянутим раніше згинаючим мобільним пристроєм, що поєднує в собі переваги смартфона і планшета. Більш того, повідомлялося також, що розробка інтерфейсу новинки стане здійснюватися Samsung спільно з Google.

Оскільки в новому форм-факторі з’являється момент переходу з режиму смартфона в режим планшета і назад, для користувачів важливо, щоб це перемикання здійснювалося комфортно, для чого необхідна доробка програмного забезпечення.

На платформі Android сьогодні працюють різні пристрої, а не тільки смартфони, які, зрозуміло, найбільш популярні. З початком епохи згинаючих розумних телефонів компанія Google додає підтримку нового форм-фактора і, таким чином, забезпечує комфортну роботу розвивається нею операційної системи на пристроях майбутнього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung і Google спільно працюють над новим призначеним для користувача інтерфейсом One UI для розумних телефонів Samsung, відзначає Ро (Ro) на сторінках ресурсу gsmarena.com з посиланням на android-developers.googleblog.com.

Google реалізує безперервне відтворення контенту на складних телефонах при перемиканні з режиму смартфона в режим планшета

Тепер розробники зможуть зосередитися на створенні додатків для пристроїв нового покоління. В Android буде реалізовано те, що називають «безперервністю» – перехід до відтворення контенту стане без переривання здійснюватися при розгортанні пристрою. І це дуже важливо, наприклад, при перегляді відео.

Від яких брендів в 2019 році чекають згинаючі смартфони

Відзначається також, що згинаючі смартфони стане випускати на ринок не тільки компанія Samsung. Очікується, що такі бренди, як Huawei, LG, Oppo, Lenovo і Motorola теж порадують цінителів інноваційних пристроїв подібними продуктами.

Вони, як передбачається, почнуть з’являтися вже в наступному році, що, безсумнівно, стане важливим кроком у розвитку найдинамічнішою індустрії сучасності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.