Samsung дуже сильно розчарувала власників Galaxy S8, Galaxy S8 + і Note 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Tom’s Guide пише, що представник Samsung, з яким вдалося поспілкуватися редакторам в ході конференції для розробників, повідомив неприємні новини для власників торішніх флагманів Samsung.

Так, мова йде про те, що смартфони Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + і Note 8 не отримають оновлений призначений для користувача інтерфейс One UI , який повинен прийти на зміну Samsung Experience в епоху складаних смартфонів, а також буде застосовуватися в Galaxy S10 і інших моноблочних смартфонах компанії.

Нагадаємо, даний призначений для користувача інтерфейс з часом замінить в смартфонах Samsung графічну оболонку Samsung Experience, як свого часу Samsung Experience прийшла на зміну TouchWiz.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагмани цього року Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 9 отримають оболонку One UI на базі Android Pie вже в січні наступного року, а тестування почнеться в листопаді. На жаль, в ньому зможуть взяти участь лише жителі певних країн , в списку яких немає України та інших країн СНД.

Що стосується Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + і Note8, то ми лише можемо припустити, що вони отримають оновлену версію Samsung Experience на базі Android Pie, але представник Samsung інформацію з цього приводу не уточнив.

Варто додати, що в Мережі в останні місяці з’являється тільки інформація про версії Android Pie для флагманів цього року, але вже давно нічого не чути про Galaxy S8, Galaxy S8 + і Note8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.