Xiaomi Redmi 7 здивував всіх технічними характеристиками і головною особливістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

8 листопада 2018 року, в мережі з’явилася перша інформація про те, що буде представляти із себе смартфон Xiaomi Redmi 7. Відомо, що апарат отримає великий повнорозмірний дисплей з вирізом у верхній частині, а його роздільна здатність становитиме 2280 на 1080 пікселів (FHD + ). Сканера особи в мобільному пристрої звичайно ж не буде, тому як це бюджетний апарат, але зате користувачі зможуть побачити роз’єм USB Type-C, тому як виробник нарешті вирішив покінчити з microUSB.

Ще однією особливістю телефону Xiaomi Redmi 7 стане окремий виділений слот для карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ постійної флеш-пам’яті. Це означає, що власники новинки зможуть одночасно користуватися двома SIM-картами і однією карткою пам’яті, що розширює вільний простір. Апаратною основою новинки стане восьмиядерний чіп з частотою 1,8 ГГц, швидше за все, Qualcomm Snapdragon 636, який доповнений графікою Adreno 509.

Серед модулів мобільного пристрою вдасться зустріти 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac (5 ГГц і 2,4 ГГц), A-GPS і ГЛОНАСС. За деякими даними, новинка може отримати чіп NFC, який буде тільки в міжнародній версії телефону, але дана інформація поки що не підтверджена. Корпус смартфона виявиться виконаний з металу, а на тильній кришці вдасться зустріти не тільки сканер відбитків пальців круглої форми, але ще і подвійну основну камеру з роздільною здатністю (12 Мп + 5 Мп).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що прямо з коробки на Xiaomi Redmi 7 буде встановлена операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки MIUI 10. Очікується, що купити цей апарат жителі Китаю зможуть приблизно за $120, тобто його базова конфігурація з 4 ГБ ОП і 32 ГБ ВП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.