Глава Xiaomi розповів про 5G-смартфони, розвиток компанії і майбутні акумулятори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лей Цзюнь, глава Xiaomi, із завидною регулярністю дає інтерв’ю азіатським виданням, де розповідає про успіхи компанії і її подальший розвиток. Днями він знову відповів на ряд запитань журналістів, ми вчитались в них, щоб знайти найбільш важливі і цікаві моменти.

Не так давно Xiaomi не без гордості повідомила, що подолала позначку в 100 мільйонів проданих пристроїв, а, щоб домогтися такого результату знадобилося 10 місяців замість 12 раніше запланованих. Лей Цзюнь впевнений, що це серйозне досягнення для них, але його більше турбує майбутнє Xiaomi. Дуже важливо утримати високий попит на свої продукти, а тут без інновацій не обійтися.

А ще необхідно пропонувати якісні пристрої, з оригінальним дизайном, неперевершеним призначеним для користувача досвідом з акцентом на штучний інтелект. Все це компанія має намір реалізовувати в майбутніх продуктах, а ще серйозно думає над розширенням географії продажів своїх продуктів. Зараз Xiaomi продає свої смартфони більш ніж в 80 країнах світу і увійшла в п’ятірку кращих в 25 з них. Тепер стоїть завдання увійти до трійки кращих в цих країнах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Формально, компанія представила свій перший смартфон з підтримкою 5G і ним став Xiaomi Mi Mix 3. Але на прилавках магазинів така версія флагмана з’явиться тільки на початку 2019 року, а до Європи вона добереться в березні-квітні наступного року. А ще Лей Цзюнь дозволив собі поміркувати на тему майбутніх пристроїв і зазначив, що потрібна революція в області батарей, щоб вирішити проблему з автономністю і зарядкою акумуляторів. Наприклад, йому здається перспективною ідея виробництва нового покоління знімних акумуляторів, які можна було міняти один раз в рік або раз на два роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.