Бюджетний Samsung Galaxy R отримає особливість яка всіх здивує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі вже не раз миготіли повідомлення, що під натиском амбітних і зухвалих китайських виробників, Samsung змушена міняти стратегію побудови власного модельного ряду. Зокрема, мова йде про закриття лінійки Galaxy J і появі нових серій з літерами P і R, де в першу увійдуть пристрої бюджетного рівня, а в другу – «середнячки». Остання інформація підтверджує, що Samsung дійсно має намір вивести на ринок нову лінійку Galaxy R, але ось з її позиціонуванням не все так однозначно.

З посиланням на надійне джерело в галузі ресурс PhoneArena повідомляє, що компанія готує першого новачка в лінійці Galaxy R і він отримає чіпсет Snapdragon 435. А ще він запропонує витягнутий Infinity-дисплей, з оглядкою на його апаратну платформу, це буде пристрій початкового рівня.

Нагадаємо, що в 2011 році Samsung вже випускала смартфон Galaxy R (i9103), який став на сходинку нижче флагманів серії Galaxy S, але при цьому за своїми технічними характеристиками давав фору багатьом пристроям з середнього класу. Але далі випуску однієї моделі справа не пішла і ось через сім років компанія вирішила відродити лінійку, попутно змінивши її позиціонування і місце в модельному ряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.