Xiaomi оголосила про презентацію Mi Note 4 з вбудованим в екран сканером відбитків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо від офіційного джерела, вже 8 листопада в Лондоні відбудеться прес-конференція, на якій публіці покажуть новий мобільний пристрій. Одне з його особливостей стане інтегрований в Super AMOLED-дисплей сканер відбитків пальців. Такий особливості немає в звичайній моделі Mi Mix 3, тому, швидше за все, публіці покажуть саме нову модель під назвою Xiaomi Mi Note 4. Якщо це так, то апарат отримає виріз у верхній частині екрану, тому як він виявиться збільшеним в розмірах аналогом Mi 8 Pro.

Говорити про технічне оснащення телефону Mi Note 4, на жаль, не доводиться, тому що ніяких даних на цей рахунок ще немає. Також є невелика частка ймовірності, що на спеціальному заході в Лондоні, яке може стати останнім для компанії Xiaomi в 2018 році, анонсують бездротові навушники Mi AirDots . Подібна подія відмінно для цього підходить, тому як даний гаджет гарантовано буде користуватися величезною популярністю серед жителів Європи та інших регіонів, де бездротові технології набагато популярніше, ніж в Китаї.

Крім смартфона Xiaomi Mi Note 4 і бездротових навушників Mi AirDots, цілком можуть також показати кілька європейських версій якихось «розумних» гаджетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.