Nokia 9 PureView запропонує «олімпійську» камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 9 PureView-це майбутній флагман HMD Global, прем’єра якого відбудеться, ймовірно, тільки в наступному році. У мережі з’явилися нові чутки про цей смартфон. Якщо з ними усе гаразд, то Nokia 9 PureView запропонує абсолютно нові можливості для зйомки. Крім того, ми дізналися, що працює новинка під управлінням Android Pie.

Nokia 9 PureView вже з’являлася на перших фото, правда показала тільки тильну сторону. Тоді ми побачили, як Фіни розробили камеру з п’ятьма лінзами. Тепер в мережі з’явилися нові відомості і чутки. З них випливає, зокрема, що телефон створюється під кодовою назвою Olympic.

Швидше за все, таке кодове ім’я пов’язане зі згаданою камерою. Адже олімпійський символ також складається з п’яти кіл. Новий флагман від HMD Global працює під управлінням Android Pie. Останню інформацію підтверджує прошивка з номером 00CN_4_030, яка з’явилася в мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 9 PureView має отримати дуже хорошу камеру

Nokia 9 повинна повернути колишню велич серії PureView, яку ми пов’язуємо з фінської маркою. Останнім телефоном цієї лінійки була Lumia 1020 яка працювала під управлінням Windows Phone. Чутки припускають, що новий флагман HMD Global повинен робити дуже хороші фотографії. Однак не відомо, скільки в цьому правди. До цих пір мобільні телефони фінів не славилися кращими камерами.

Все проясниться з часом. Ми вже знаємо, що Nokia 9 PureView не дебютує в цьому році. На прем’єру доведеться почекати до 2019 року. Технічні характеристики телефону не повідомляються. Дуже можливо, що на екрані буде знаходитися сканер відбитків пальців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.