Samsung покаже революційний смартфон вже на цьому тижні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Певне, складаний смартфон від Samsung ми побачимо вже зовсім скоро. На це явно вказує той факт, що копія змінила свою аватарку на Facebook.

Найважливішою причиною, через яку нас цікавить складаний смартфон з Південної Кореї, є його багаторічна розробка. На кожній технологічній конференції, міжнародних виставках і заходах, представникам Samsung задають все ті ж питання: коли ми побачимо складаний смартфон цього виробника? Майже напевно ми отримаємо відповідь на це питання під час конференції Samsung Developers.

Генеральний директор електронного гіганта, DJ Koh, посилався на складаний смартфон вже неодноразово. І тепер, незадовго до щорічного заходу Samsung для розробників, профілі соціальних мереж компанії змінюють свої аватари, натякаючи нам, що це саме на ній ми дізнаємося нові подробиці про складному смартфоні Корейців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки з минулого тижня передбачають, що смартфон, який до цих пір ми називали “Infinity-V” (хоча він може називатися Infiniti «Flex» або «Galaxy F”), буде оснащений двома дисплеями – внутрішнім (складеними до центру) і зовнішнім. Перший має діагональ 7,29 дюйма дюйма, а другий – 4,58 дюйма.

Максимальний обсяг виробництва, за чутками, не перевищить 100 тисяч штук на місяць, все через бажання протестувати ринок. Якщо ідея складного смартфона “вистрілить”, то Корейці підготують велику поставку обладнання.

Варто нагадати, що перший складаний смартфон з гнучким екраном, призначений для вільного продажу, вже вийшов. Минулого тижня у нас була можливість побачити Royole Flexpai. Samsung, однак, має незрівнянно вищу позицію на ринку мобільних пристроїв, так що якщо якийсь виробник і повинен зробити “гнучку революцію”, то почне її саме гігант з Південної Кореї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.