Categories: Смартфони

OnePlus представила 6T в новому неймовірному кольорі

Share

Китайська компанія OnePlus сьогодні представила в Китаї 6T. Чому ж ми загострили увагу на те, що дана компанія китайська? Причина криється в особливостях нової моделі. Китайські споживачі отримали новий градієнтний колір Electro-Optic Purple, який, можливо, і не є таким же яскравим, як градієнти Huawei, однак, на мій погляд, він цікавіший і більш універсальний.

Говорячи про універсальність, мова йде про те, що новий колір добре підійде як чоловічому так і жіночої статі. Виглядає новий колір ось так:

Можна помітити, що це незвичайний градієнт. Ми маємо справу з переливаючим малюнком у вигляді хвилі. Ніхто нічого подібного раніше не уявляв. Ймовірно, саме тому OnePlus вирішила випустити саме цей колір, а не інші градієнти, які раніше були злиті в Мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але варто зазначити, що серед них було кілька цікавих варіантів, які можуть бути представлені вже на міжнародному ринку.

OnePlus 6T в новому кольорі доступний в Китаї тільки в модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Вона оцінена в 522 долари, що дешевше вартості міжнародної версії з 6 ГБ ОП і 128 ГБ ВП. Варто відзначити, що найпростіша версія в Китаї (6 + 128 ГБ) коштує всього 493 долара, але доступна лише в кольорі Mirror Black. Таким чином, покупка китайської версії на Aliexpress для українського споживача може стати найбільш вигідною.

Версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті в Китаї оцінена в 580 доларів, тоді як міжнародна версія коштує 630 доларів. Попередньо замовити смартфон в Китаї можна вже зараз, а продажі стартують 11 листопада.

OnePlus 6T оснащений 6,41-дюймовим AMOLED-дисплеєм зі сканером під ним, процесором Snapdragon 845, подвійною основною камерою (16 + 24 Мп), акумулятором на 3700 мАг. Недоліком для багатьох може стати відсутність 3,5-мм роз’єму під навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024