Categories: Смартфони

Xiaomi випустила прошивку MIUI 10 для старих смартфонів

Share

Оновити відразу всі смартфони до фірмової прошивки MIUI 10 компанія Xiaomi, як і будь-яка інша, просто не може, тому як для цього над нею повинна працювати команда розробників. Вона займається конвертуванням новітнього ПО на конкретні моделі, після чого виправляє баги і недоліки, а на це потрібно багато часу і сил. Саме тому деякі телефони бренду вже отримали останню версію, а якісь моделі воно чекає лише в майбутньому. 5 листопада 2018 року, китайська корпорація зробила нову ОС доступною власникам старих смартфонів.

Лічені години назад відбувся реліз фінальної глобальної прошивки MIUI 10 для популярного смартфона Xiaomi Redmi 4 Prime, який вийшов на ринок два роки тому, ставши вкрай популярним серед покупців в різних країнах світу. Операційна система під назвою MIUI v10.1.1.0.MBECNFI важить всього 621 МБ, однак для її завантаження і установки краще все ж підключитися до мережі Wi-Fi, причому бажано швидкісний, щоб не чекати занадто довго. Вона містить в собі російську мову і сервіси Google.

Перед початком процесу установки прошивки MIUI 10 на популярний старий телефон потрібно переконатися в тому, що він заряджений на 50% або навіть більше. Нове ПЗ отримали всі модифікації і версії Redmi 4 Prime, але ж таких на ринку кілька. Цей апарат має 5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерний процесором Qualcomm Snapdragon 625 з тактовою частотою 1,8 ГГц, 3 Гб оперативної пам’яті і 32 ГБ ВП, а також роз’ємами 3,5 мм і microUSB.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прошивка MIUI 10 принесла разом з собою на старий бюджетний телефон новий призначений для користувача інтерфейс, який зробив все програмне забезпечення набагато більш привабливим. Іконки програм Xiaomi були оновлені, а меню багатозадачності так і зовсім стало зовсім іншим, як по частині дизайну, так і з точки зору використання. Крім того, нове ПЗ містить у собі штучний інтелект (AI) при роботі з камерою, який робить знімки значно краще, а також він додає на них ефект розмиття заднього фону при використанні портретного режиму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024