Vivo NEX 2 запозичить неймовірну функцію у Nubia X

Одним з найцікавіших смартфонів цього року став Vivo NEX. Це мобільник з AMOLED-екраном діагоналлю 6,59 дюймів, майже без рамок і позбавлений «чубчика». Домоглися необхідного ефекту за рахунок того, що фронтальна камера виїжджає з корпусу. Допомагає розігрувати карту безрамковий і привабливості зовнішнього вигляду сканер відбитків, який знаходиться прямо на екрані. А сьогодні прийшло повідомлення, що вже в грудні компанія може представити Vivo NEX другого покоління.

За попередньою інформацією і тут справа обійдеться без «монобровою», а дивувати має намір не стільки висувною камерою, скільки додатковим екраном на задній панелі на манер Nubia X. Тут також дактилоскопічний датчик відправлять під дисплей і встановлять платформу Snapdragon 845. А ще не поскупляться на обсяг оперативної пам’яті, якої тут буде 10 Гб в топовій модифікації. На даний момент це все що відомо про новий продукт Vivo.

Нагадаємо, що Vivo NEX вийшов в двох варіантах апаратної платформи, де стандартна версія отримала Snapdragon 710, а топовий варіант удостоївся SoC Snapdragon 845. Смартфон пропонує фронтальну 8 Мп камеру з апертурою f / 2.0, здвоєний тильний об’єктив на 12 Мп + 5 Мп, батарейку ємністю 4000 мАг, 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.