Categories: Смартфони

Huawei Mate 20 здивував покупців своєю неймовірною потужністю

Share

Смартфони серії Huawei Mate 20 і Xiaomi Black Shark Helo-це в даний час самі високопродуктивні моделі в рейтингу AnTuTu. З опублікованого за жовтень рейтингу випливає, що кращими результатами може похвалитися тільки Huawei Mate 20, а є ще моделі Pro і X. Xiaomi Black Shark Helo теж набирає більше 300 тис. балів.

AnTuTu опублікував на цьому тижні новий рейтинг за жовтень. З нього випливає, що смартфони серії Huawei Mate 20 не мають собі там поки рівних. Їх чіп Kirin 980 забезпечує велику потужність в порівнянні з Snapdragon 845. Що не змінює того факту, що Xiaomi Black Shark Helo, показаний минулого місяця, також справляється дуже добре. Знайти великий вибір чохлів і різних аксесуарів для свого смартфона рекомендуємо на сайті: http://itsellopt.com.ua/

Huawei Mate 20 завдяки системі Kirin отримала майже 312 тисяч очок. Цікаво, що варіанти з позначкою Pro і X в назвах отримують трохи менше балів. Це пов’язано з тим, що Mate 20 в звичайній версії має екран з роздільною здатністю Full HD, а решта версії – QHD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Black Shark Helo також отримує понад 300 тисяч балів. Це єдиний Android-смартфон з процесором Snapdragon 845, який може похвалитися настільки хорошим результатом. Трохи гірше справляється перший Xiaomi Black Shark. Цей смартфон посів п’яте місце рейтингу.

У рейтингу AnTuTu не тільки смартфони Huawei і Xiaomi

Останній рейтинг AnTuTu містить також інші смартфони. Не тільки перерахованих вище марок. На шостому місці у нас Meizu 16th. Потім OnePlus 6. Останні три місця належать смартфонів ASUS ROG Phone, Smartisan R1 і Nubia С18. Всі вони можуть похвалитися результатами вище за 290 тисяч балів.

Компанію Huawei без перебільшення можна назвати однією з найбільш швидко розвиваються на ринку смартфонів. Заявивши про свої глобальні плани з анонсом моделі P9 в 2016 році, виробник всього за три роки зробив просто таки світловий стрибок у розвитку. Компанія взяла такий темп, що навіть флагмани, випущені в один рік, помітно відрізняються один від одного. По крайней мере, так сталося з Huawei P20 Pro і Mate 20 Pro. Останній був представлений зовсім недавно і потрапив до нас в редакцію не зовсім в фінальному вигляді, тому цей матеріал, сподіваюся, буде тільки першим нашим знайомством з ним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024