Huawei Mate 20 здивував покупців своєю неймовірною потужністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони серії Huawei Mate 20 і Xiaomi Black Shark Helo-це в даний час самі високопродуктивні моделі в рейтингу AnTuTu. З опублікованого за жовтень рейтингу випливає, що кращими результатами може похвалитися тільки Huawei Mate 20, а є ще моделі Pro і X. Xiaomi Black Shark Helo теж набирає більше 300 тис. балів.

AnTuTu опублікував на цьому тижні новий рейтинг за жовтень. З нього випливає, що смартфони серії Huawei Mate 20 не мають собі там поки рівних. Їх чіп Kirin 980 забезпечує велику потужність в порівнянні з Snapdragon 845. Що не змінює того факту, що Xiaomi Black Shark Helo, показаний минулого місяця, також справляється дуже добре. Знайти великий вибір чохлів і різних аксесуарів для свого смартфона рекомендуємо на сайті: http://itsellopt.com.ua/

Huawei Mate 20 завдяки системі Kirin отримала майже 312 тисяч очок. Цікаво, що варіанти з позначкою Pro і X в назвах отримують трохи менше балів. Це пов’язано з тим, що Mate 20 в звичайній версії має екран з роздільною здатністю Full HD, а решта версії – QHD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Black Shark Helo також отримує понад 300 тисяч балів. Це єдиний Android-смартфон з процесором Snapdragon 845, який може похвалитися настільки хорошим результатом. Трохи гірше справляється перший Xiaomi Black Shark. Цей смартфон посів п’яте місце рейтингу.

У рейтингу AnTuTu не тільки смартфони Huawei і Xiaomi

Останній рейтинг AnTuTu містить також інші смартфони. Не тільки перерахованих вище марок. На шостому місці у нас Meizu 16th. Потім OnePlus 6. Останні три місця належать смартфонів ASUS ROG Phone, Smartisan R1 і Nubia С18. Всі вони можуть похвалитися результатами вище за 290 тисяч балів.

Компанію Huawei без перебільшення можна назвати однією з найбільш швидко розвиваються на ринку смартфонів. Заявивши про свої глобальні плани з анонсом моделі P9 в 2016 році, виробник всього за три роки зробив просто таки світловий стрибок у розвитку. Компанія взяла такий темп, що навіть флагмани, випущені в один рік, помітно відрізняються один від одного. По крайней мере, так сталося з Huawei P20 Pro і Mate 20 Pro. Останній був представлений зовсім недавно і потрапив до нас в редакцію не зовсім в фінальному вигляді, тому цей матеріал, сподіваюся, буде тільки першим нашим знайомством з ним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.