Офіційно: тепер OnePlus 6T і в фіолетовому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні пару років кожні півроку флагман OnePlus стає ще краще і його характеристики доводять до досконалості. Тільки в травні відбувся дебют OnePlus 6 , як через всього п’ять місяців компанія викотила новий флагман, але тепер з латинською літерою T. На тлі попередника новинку виділяє дисплей з каплевидним вирізом, надкранний дактилоскопічний датчик і додала в ємності батарейка. Що ще змінилося, так це з’явився новий відтінок, і сьогодні в Китаї компанія представила флагман в пурпуровому кольорі, як і передбачали чутки.

Чому виробник не анонсував OnePlus 6T в кольорі Thunder Purple одночасно з міжнародним релізом новинки, невідомо. Як і немає розуміння, чи добереться флагман в новому модному фіолетовому кольорі до глобального ринку. На даний момент смартфон в такому виконанні буде доступний з завтрашнього дня тільки в версії з 8/128 Гб пам’яті в Китаї за ціною $ 520.

Нагадаємо, що глобальний реліз OnePlus 6T пройшов 29 жовтня, і він запропонував 6,41-дюймовий AMOLED екран роздільною здатністю FullHD +, акумулятор ємністю 3700 мАг, однокристальну систему Snapdragon 845, 6/8 Гб оперативки, 128/256 Гб постійної пам’яті, фронталки на 16 Мп і здвоєний тильний об’єктив на 16 Мп + 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.