Бюджетний iPhone XR проти Galaxy Note 9: хто швидший?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9 був представлений в серпні цього року і на даний момент є мало не найкращим Android-апаратом на ринку. Цього разу ми зіткнемося його з ще однією новинкою – iPhone XR. Смартфон є бюджетним варіантом. Звичайно, в порівнянні з Android-флагманами китайців ні про яку бюджетности мови немає, проте у випадку з Note 9 таке порівняння актуально.

Samsung Galaxy Note 9 оцінений в 1249 доларів, тоді як iPhone XR можна купити за 749 доларів, що майже в два рази менше вартості Note 9. Чи зможе флагман Samsung витримати таке порівняння?

У флагмана Samsung в подібному тесті є всі шанси перемогти, смартфон хоч і оснащений процесором Snapdragon 845, однак він має швидку пам’ять і 8 Гб оперативної пам’яті, що повинно допомогти в битві з XR у якого всього 3 ГБ оперативної пам’яті, дивимося:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шкода, але Note 9 все-таки не зміг витримати битву з бюджетним смартфоном від Apple. Перше коло запуску додатків Note 9 провалив. Смартфон запустив всі програми за 2 хвилини і 5 секунд. iPhone XR тіж додатки вдалося запустити за 1 хвилину і 51 секунду.

Друге коло показало перевагу 8 ГБ оперативної пам’яті. Note 9 не вивантажив жодної програми, і повторно запустив їх за 33 секунди. iPhone XR останні кілька додатків ганебно вивантажив з пам’яті, пройшовши друге коло за 46,33 секунди. Note 9 забракло лише часткою секунди, щоб вирватися в лідери, але все-таки більш сучасний процесор Apple A12 Bionic дає про себе знати, інакше XR просто б не зміг змагатися з флагманом Samsung.

По правді кажучи, порівняння не зовсім об’єктивне, потрібно чекати виходу Galaxy S10 на процесорі Snapdragon 855.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.