iPhone XR проти Galaxy Note 9: нічия в тесті на швидкість роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouTube-блогер PhoneBuff провів тест і порівняв швидкість роботи iPhone XR з Samsung Galaxy Note 9. Незважаючи на те, що в iPhone оперативної пам’яті на 5 ГБ менше, ніж в південнокорейському флагмані, результатом стала нічия.

Раніше PhoneBuff вже порівнював iPhone XS Max з Galaxy Note 9. Флагман від Samsung програв по швидкості роботи смартфону від Apple. Варто відзначити, що блогер використовує роботизовану руку для проведення тестів на швидкість запуску додатків.

Як і очікувалося, XR з легкістю обігнав Note 9 при первинному запуску додатків, але флагман Samsung зумів наздогнати смартфон від Apple на повторному відкритті програм та ігор, завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Note 9 також відставав за часом, оскільки він тримав всі програми в оперативній пам’яті, в той час як iPhone XR розвантажував «важкі програми», такі як Adobe Premiere і Facebook.

Обидва телефони завершили тест з однаковим результатом – 2 хвилини 38 секунд, проте, технічно iPhone XR обігнав Note 9 на 15 мілісекунд. Можливо, це сталося завдяки оптимізації ОС і процесору A12 Bionic.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.