Samsung позбавить смартфон Galaxy S10 однією з головних особливостей своїх флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2016 році компанія Samsung представила сканер райдужної оболонки ока в смартфоні Galaxy Note 7 з сумною долею. З тих пір корейський виробник використовував такі сканери в лінійках Galaxy S і Note. Функція просувалася як одна з головних особливостей флагманів Samsung.

За повідомленням корейського ресурсу ETNews, наступний флагман корейського виробника позбудеться цієї особливості заради кращого співвідношення площі екрану до площі передньої панелі. Сканер райдужки повинен зникнути в усіх трьох очікуваних версіях Galaxy S10.

Наймолодша версія Galaxy S10 отримає або дактилоскопічний датчик на бічній грані, як у Galaxy A7 (2018), або оптичний датчик буде вбудований під екран. Стандартна і найстарша версії Galaxy S10 будуть оснащені ультразвуковим подекранним сканером відбитків пальців Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, Samsung використовує в Galaxy S10 технологію « дірявого» дисплея з невеликим точковим вирізом тільки під фронтальну камеру. Це цілком узгоджується з рішенням відмовитися від сканера райдужної оболонки очей.

Вихід Galaxy S10 очікується на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.