Експерти оцінили ремонтопридатність Huawei Mate 20 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Huawei Mate 20 Pro був представлений в середині жовтня і вже через пару тижнів потрапив в руки технічних фахівців інтернет-ресурсу ZOL. Експерти провели повну розборку флагманського гаджета, перевірили якість його збірки і оцінили ремонтопридатність.

Huawei Mate 20 Pro

«Розтин» апарату показало дуже щільну компоновку всіх комплектуючих – інженерам Huawei довелося вмістити велику кількість плат і шлейфів в обмеженому просторі корпусу, включаючи вбудований в дисплей датчик відбитків пальців і систему 3D-сканування особи.

Проте при наявності потрібних інструментів розділити смартфон на складові виявилося досить легко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Huawei Mate 20 Pro

Материнська плата прикрита від пилу і механічних пошкоджень металевими пластинами. Під ними розташований процесор Kirin 980, модуль Wi-Fi, чіп оперативної пам’яті на 8 ГБ і інші елементи, включаючи вбудований накопичувач UFS 2.1 об’ємом 128 ГБ.

Huawei Mate 20 Pro

Камера, що складається з основного сенсора на 40 Мп (f / 1.8), додаткового ширококутного модуля на 20 Мп і телеоб’єктива на 8 Мп (f / 2.4), кріпиться до плати за допомогою конекторів і може бути легко від’єднана.

Аналогічним чином демонтується і 24-мегапіксельний модуль фронталки з інфрачервоним сканером, датчиком освітленості і іншими елементами.

Huawei Mate 20 Pro

Які здійснювали розбір фахівці відзначили, що смартфон зібраний дуже якісно, ​​а ремонт або заміна окремих його комплектуючих не складе особливих труднощів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.