Xiaomi похвалилася неймовірним досягненням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня офіційні представники Xiaomi заявили, що відмітка в 100 млн реалізованих з початку цього року смартфонів буде пройдена протягом декількох днів.

Виконавчий директор Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив в ході останньої прес-конференції, що дана планка була подолана 26 жовтня цього року. Менш ніж за 10 місяців компанія змогла відвантажити 100 млн смартфонів, причому такий план раніше був встановлений на весь 2018 року. Шляхом нескладних обчислень можна підрахувати, що компанія продає щодня з початку року приблизно по 333 333 смартфона.

Анонс був зроблений в Zhong Guan Cun Science Park, де Лей Цзюнь в 2010 році оголосив про заснування компанії Xiaomi. Деякі ЗМІ називаються це місце китайської Кремнієвої долиною. Лей Цзюнь згоден з тим, що саме це місце може стати одним з головних центрів інновацій і зображень в світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лей Цзюнь додав, що Xiaomi сьогодні є найбільш швидко зростаючою компанією на місцевому китайському ринку. Він підтвердив, що Xiaomi продовжить прагнути підвищувати якість своєї продукції та пропонувати користувачам інноваційні рішення в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.