Xiaomi жостко потролила власників OnePlus 6T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акція проходила під слоганом Do the Math, який має на увазі, що потенційні покупці OnePlus 6T цілком можуть самі «скласти 2 + 2» і зробити висновки.

Як ми вже повідомляли, перед запуском OnePlus 6T компанія Xiaomi розгорнула в Twitter піар-кампанію свого бюджетного флагмана Poco F1, заявляючи, що він нічим не гірший, а місцями і кращий OnePlus 6T, при цьому дешевший.

Однак на цьому Xiaomi не зупинилася. В ході запуску OnePlus 6T в Нью-Делі, Індія, представники Xiaomi роздавали людям, які стояли в черзі за OnePlus 6T, калькулятори. Акція проходила під слоганом Do the Math, який має на увазі, що потенційні покупці OnePlus 6T цілком можуть самі «скласти 2 + 2» і зробити висновки.

Пригадується історія, коли Huawei тролила Apple , роздаючи покупцям нових смартфонів iPhone XS і XS Max портативні акумулятори, стверджуючи, що їм точно вони знадобляться.

Що стосується порівняння Poco F1 і OnePlus 6T, то вони мають однакову однокристальну систему і обсяг пам’яті, при цьому OnePlus 6T позбувся роз’єму 3,5 мм і отримав акумулятор меншої ємності, ніж у Poco F1.

Ціна на смартфони в Індії становить 285 і 517 доларів відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.