Представлений неймовірний смартфон Nubia X з двома дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nubia, як і очікувалося, представила смартфон Nubia X, головною особливістю якого є наявність двох екранів.

Основний екран займає 93,6% площі лицьової панелі, його діагональ складає 6,26 дюйма. Роздільна здатність одно 2280 х 1080 пікселів при співвідношенні сторін 19: 9. Щільність пікселів дорівнює 4030 пікселів на дюйм.

Другий дисплей пристрою має діагональ 5,1 дюйма і систему захисту очей від негативного впливу випромінювання, в зв’язку з чим він пройшов сертифікацію TUV Rheinland.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Єдина камера пристрою є здвоєною, її датчики зображення характеризуються датчиками зображення 24 і 16 Мп. Діафрагма об’єктивів становить F / 1,7 і F / 1,8 відповідно.

На верхній панелі смартфона розташовується ІЧ-передавач, який можна використовувати для управління побутової техніків. Смартфон отримав роз’єм USB-C і підтримку технології швидкої зарядки NeoCharge потужністю 18 Вт.

Дактилоскопічні датчики працює на обох панелях дисплея, таким чином користувач перемикається між одним і другим екранами.

Апаратну основу складають Qualcomm Snapdragon 845, ємність акумулятора становить 3800 мА • год, з коробки смартфон працює під управлінням Android 8.1.

Ціна за молодшу Веріса з 6 ГБ ОП і 64 ГБ флеш-пам’яті починається з позначки 473 долар, тоді як старша з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті коштує близько 600 доларів.

У продаж новинка надійде 5 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.