Офіційно: Samsung вводить в свій асортимент MicroSD на 512 Гб за шалені гроші

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung офіційно оголосив про введення в свій асортимент карти пам’яті micro SD об’ємом 512 Гб. За цей аксесуар потрібно буде заплатити велику суму грошей.

Реклама

Карта пам’яті micro SD об’ємом 512 Гб буде належати ліейке EVO Plus. Це означає, що вона використовує 10 клас швидкості і в стані записувати дані зі швидкістю на рівні до 90 MB/s.

У німецькому відділенні Samsung згадана MicroSD карта доступна за 289,99 євро – краще не перераховувати цю суму в гривні, а то незручно виходить. Ціна для України ще невідома, але, я дуже сподіваюся, що ціна значно впаде найближчим часом. Вибір карти об’ємом 256 Гб від Samsung виглядає більш раціональним придбанням. За MicroSD на 256 Гб потрібно буде заплатити близько 85 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоbad-android.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: