Дизайн нового флагмана Asus здивує розміщенням камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Можна висловлювати абсолютно будь-які невдоволення щодо тенденції виробників встановлювати чубчика в смартфони, але вони хоча б дотримуються симетрію. Нещодавно з’явилися в мережі фотографії Asus ZenFone 6 які жахають своїм підходом до розміщення фронтальної камери.

Реклама

Судячи з витоків, які надав сайт Slashleaks, Asus хоче використовувати нестандартний підхід до розміщення камери в майбутньому флагмані ZenFone 6. Тайванський виробник техніки має намір зробити естетичне злочин і зробити виріз в дисплеї під фронтальну камеру в правому верхньому куті.

Ймовірно, цей варіант дизайну може бути не остаточним або навіть фейком, але виразно асиметричний виріз неможливо буде ігнорувати під час перегляду відео або ігор. Це виглядає досить сміливим і, в той же момент, дурним рішенням виробника, так як тільки вчора OnePlus анонсувала модель 6T з фронтальною камерою по центру, а Xiaomi зовсім перетворила телефон в слайдер, залишивши на передній панелі лише дисплей.

Також наголошується, що ZenFone 6 отримає три камери на задній панелі і сканер відбитків пальців. Про інші характеристики пристрою поки не повідомляється.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ