Один з кращих: OnePlus 6T показав крутий результат в бенчмарк-тесті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора OnePlus анонсувала флагманську модель 6T, яка вже встигла пройти стрес-тест від JerryRigEverything. Смартфон вижив, а його металева рамка не піддалася на спроби зламати корпус надвоє. До того ж не постраждала і головна особливість пристрою – вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Навіть після багаторазових подряпин він правильно розпізнавав власника. Тепер OnePlus 6T випробували в бенчмарк-тесті.

Інженери китайської компанії оснастили смартфон великим 6,41-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів і невеликою виїмкою під камеру і сенсори. 6т працює на новій версії операційної системи Android 9 Pie і чіпі Snapdragon 845. Останній складається з восьми ядер: 4 Kryo 385 Silver видають 1,7 ГГц тактової частоти, а що залишилися Kryo 385 Gold – 2,8 ГГц. За графіком відповідає Adreno 630.

Смартфон доступний в трьох версіях. Варіант простіше відрізняється 128 ГБ оперативної пам’яті і 6 ГБ оперативної, тоді як топова конфігурація отримала 256 і 8 ГБ відповідно. Проміжна версія отримала 8 ГБ RAM і 128 ГБ внутрішньої пам’яті, повідомляє GizmoChina .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливості монстра випробували представники AnTuTu. Вони прогнали смартфон через однойменний додаток і поділилися результатами. Цифри виявилися непоганими – 6T набрав 298 тисяч балыв. Майже 94 тисячі балів заробив CPU, 128 тисяч припали на GPU, а ще 64 тисячі – на UX. Останні 10 тисяч смартфон отримав в тесті пам’яті.

В результаті OnePlus 6T випередив всі смартфони, представлені в топ-10 пристроїв за вересень. Тоді перше місце зайняв Black Shark від Xiaomi, його результат – 293 тисячі балів.

Нагадаємо, в новому смартфоні немає слота для карт пам’яті і 3,5-міліметрового виходу для навушників. При цьому 6т явно стане серйозним конкурентом для всіх нинішніх флагманів. Чи плануєте ви його купувати?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.