Samsung Galaxy S10 Plus: Неймовірний дисплей і 12 ГБ ОП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні чутки все сильніше проливають світло на серію Samsung Galaxy S10, яка, як очікується, вийде офіційно в першому кварталі 2019 року. Свіжа інформація вказує на те, що ставлення екрану до корпусу у Galaxy S10 Plus буде дуже близько до OPPO Find X і Xiaomi Mi MIX 3, і він буде упакований батареєю великого розміру.

За даними All About Samsung, південнокорейська компанія працює над трьома варіантами Galaxy S10. Два з них будуть преміум-моделями з вигнутими дисплеями, тоді як третя модель буде оснащена плоским екраном.

Передбачається, що одна з преміальних моделей S10 отримає назву S10 Plus. Очікується, що цей телефон запропонує співвідношення між екраном і корпусом в 93,4%, що досить близько до 93,8% в разі OPPO Find X. На стартовому заході Xiaomi Mi MIX 3 компанія заявила, що смартфон пропонує співвідношення екрану до корпусу на рівні 93,4 відсотка. Недавні витоку припускають, що обидві версії преміум-класу Galaxy S10 будуть оснащені ультразвуковим датчиком під дисплеєм для зчитування відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Грунтуючись на регіонах випуску, серія Galaxy S10 може працювати на базі Snapdragon 8150 або Exynos 9820. Очікується, що Galaxy S10 Plus надійде з батареєю ємністю в 4000 мАг.

Передбачається, що серія Galaxy S10 може втратити 3,5-мм аудіороз’єми. Недавній витік показав, що тріо Galaxy S10 буде поставлятися в шести колірних варіантах, таких як чорний, сірий, синій, червоний, зелений і жовтий. Samsung Galaxy S10 імовірно буде показаний під час Mobile World Congress (MWC) 2019 лютому наступного року. Очікується, що південнокорейський технічний гігант випустить 5G версію смартфона Galaxy S10 Plus. Це може бути один з перших телефонів з 12 ГБ ОП на борту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.