Huawei не згідні: Xiaomi Mi Mix 3 знімає краще Huawei P20 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня з великим розмахом Xiaomi анонсувала свій іміджевий флагман Mi Mix 3, який став продовженням гонки за «безрамковість», а також тут відмовилися від масивного підборіддя і будь-яких видів вирізів під фронтальну камеру, щоб око не «спотикалося» на виїмки. На тильній стороні комбінація з двох датчиків, які вже добре відомі по Xiaomi Mi Mix 2S і Mi 8. Але в новинці розробники допрацювали софт і завдяки тільки програмним поліпшень, вона зуміла потрапити на п’яту сходинку рейтингу DxOMark, набравши однакову кількість балів з HTC U12 + і Samsung Galaxy Note 9, що займають третє і четверте місця.

На прес-заході показали приклади знімків, як демонстрація того, як фотографує Xiaomi Mi Mix 3. А щоб показати, що по фотоможливості новий продукт Xiaomi один з кращих на ринку, порівняли знімки, виконані на його камеру з тими, що створені лідером DxOMark Huawei P20 Pro. Природно, що, на думку самої компанії, Mi Mix 3 знімає навіть краще фаворита рейтингу. Настільки амбітну заяву Xiaomi не залишилося без уваги Huawei.

Глава мобільного підрозділу Huawei Річард Ю заявив, що жоден виробник в найближчому майбутньому не зможе запропонувати смартфон, який перевершить за якістю камеру P20 Pro. «Тільки ми самі зможемо перевершити себе», – сказав топ-менеджер. Не складно здогадатися, що натякає він на те, що найкращим камерофоном на ринку є Huawei Mate 20 Pro, і конкурентів у нього немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.