Asus ZenFone 6 підтверджує тренд 2019 року

Asus є не найпопулярнішим Android-виробником. Компанія ніколи не потрапляла в список компаній з кращими продажами на мобільному ринку. Asus в цілому трохи відірвана від гонки серйозних гравців. При цьому свою частку ринку компанія напевно отримує, інакше хлопці не стали б займатися цим бізнесом. Asus тихо, але впевнено прямує трендам. Так, багатьом користувачам дуже сподобалася нова лінійка ZenFone 5, яку хвалять більшою мірою за вкрай якісні дисплеї.

У ZenFone 5 був використаний невеликий виріз в дисплеї. Компанія слід трендам. Саме тому зовнішність ZenFone 6 повинна стати ключовою. До слова, виглядає він наступним чином:

Зліва розташувався ZenFone 6, а праворуч ZenFone 5Z. Після фотографії даного прототипу сумнівів в тому, що в 2019 році ринок заповниться подібними апаратами у нас немає.

З мінусів я б відзначив занадто широку рамку в нижній частині екрана через відсутність нової технології COF (Chip on Film), яку Huawei використовує в Honor 8X. Ззаду даний прототип виглядає просто приголомшливо. Він дуже нагадує OnePlus 6.

У Мережі також з’явилися зображення ще двох прототипів, проте виглядають вони не настільки виграшно:

Сподіваюся на те, що Asus все ж зменшить рамку знизу в першому прототипі і візьме його за основу.

Як уже писалося раніше не раз, 2019 рік стане найрізноманітнішим, адже на ринку буде представлено як мінімум 3 типи апаратів: з вирізом в дисплеї під фронтальну камеру, гнучкі смартфони і смартфони-слайдери по аналогії з Mi MIX 3. Майбутнє, звичайно, за повністю гнучкими апаратами, які можуть з’явиться до 2025 року. Але думаю, не варто поспішати, адже для ринку навіть Galaxy X поки є чимось новим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.