Google Pixel 3 чи iPhone Xs: який смартфон знімає краще вночі?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google під час анонса Pixel 3 дуже багато уваги приділила його фотомодулю, який за рахунок складних програмних алгоритмів здатний робити приголомшливі фотографії. Тепер, коли даний телефон вже надійшов в продаж в багатьох країнах світу, експерт-фотограф Джером Ортега вирішив порівняти його фотоможливості з iPhone Xs, тобто з найкращим телефоном компанії Apple. Результати вийшли просто неймовірними, тому як вони відрізняються один від одного дуже сильно.

Щоб зробити Google Pixel 3 смартфоном з найкращою камерою для нічної зйомки, розробники створили технологію Night Sight. Вона змушує телефон робити кілька знімків, а потім об’єднує їх в один деталізований кадр за допомогою спеціальних складних алгоритмів і ШІ. Дану можливість можна використовувати навіть коли в кадрі немає джерел світла. Знімок вийде саме таким, яким його побачить людина своїми очима, а іноді навіть більш деталізованим.

На фотографіях чітко видно, що Google Pixel 3 повністю перевершує Apple iPhone Xs при зніманні вночі. Там, де на телефоні «яблучної» корпорації взагалі нічого невидно, на «гуглофона» помітні навіть дрібні деталі. Втім, на думку деяких користувачів, телефон компанії Google занадто сильно освітлює картинку, роблячи її не зовсім реалістичною. Співробітники «пошукового гіганта» пообіцяли звернути увагу на цю ситуацію. Це означає, що в недалекому майбутньому власникам одного з кращих телефонів на базі Android 9.0 Pie можуть надати настройку для регулювання рівня освітленості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.