Чому користувачів більше не цікавлять нові iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні сім років публіка не цікавилася так стримано жодним айфоном, як iPhone XS.

Аналітики Citi звернули увагу на зниження інтересу споживачів до нових iPhone. Зокрема, користувачі стали рідше шукати назву девайсів через пошуковики, передає This is Insider.

Експерти проаналізували пошуковий трафік з Google в перший місяць після релізу iPhone. Виявилося, що iPhone XS і iPhone XS Max гуглили набагато рідше, ніж всі моделі айфонів, включаючи версію 2012 року. За даними пошуковика, найбажанішим девайсом якраз виявився iPhone 5, на другому і третьому місцях розташувалися iPhone 6 і 6 Plus і iPhone X і 8/8 Plus відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Близькими за ажіотажу до айфона 2018 року виявилися iPhone 6s і 6s Plus і iPhone 5s. Експерти вважають, що споживач охолов до свіжих гаджетів через мінімальну кількість нововведень і перенасичення ринку смартфонів.

Аналітики помітили, що вихід iPhone XR може поправити ситуацію. Підрахунки були проведені до релізу «бюджетного» айфона на ринок, девайс, представлений за зниженою ціною (749 доларів) і в декількох кольорах корпусу, може повернути інтерес публіки до айфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.