iPhone XR виявився міцнішим iPhone 8

iPhone XR DROP Test
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потенційних покупців айфонів часто цікавить стресостійкість смартфонів при різних фізичних навантаженнях. Особливо хвилюючим залишається падіння девайса на тверду підлогу.

Блогер EverythingApplePro провів ряд випробувань iPhone XR, порівнявши його з iPhone 8. Він чергував падіння з різною висота: спершу гублячи смартфони на тильну сторону, а потім на дисплей.

І у iPhone 8, і у iPhone XR з обох сторін встановлено міцне захисне скло.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 8 витримав рівно до шостого падіння. Впавши плазом з висоти близько 1,7 – 1,8 метра, у «вісімки» відмовив дисплей, але сам сам смартфон продовжував працювати.

А ось iPhone XR гідно пережив і це падіння, незважаючи на те, що приземлився плазом на дисплей. Дальше більше.

Піднявшись на драбину, блогер скинув iPhone XR з висоти в три метри. При першому падінні смартфон впав на алюмінієву рамку ребром. Скло витримало.

Друге падіння стало фатальним. Гаджет приземлився плазом на тильну сторону і тут же покрився сіточкою. Від ідентичних падінь iPhone 8 вийшов куди великі падіння.

iPhone XR остаточно завис з включеним дисплеєм після 13-го падіння. Пробувши в такому стані пару хвилин, девайс перезавантажився і продовжив працювати, незважаючи на пошкодження екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.