Xiaomi змінила графік виходу прошивки MIUI 10 для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi змінила графік виходу прошивки MIUI 10 для смартфонів, причому надійшла вона так дуже несподівано. Виробник розповів, які моделі мобільних пристроїв отримають нове програмне забезпечення на базі операційної системи Android Pie. В даний час встановлено останню версію засноване на Android Oreo у тринадцяти фірмових смартфонів бренду, випущених за останні кілька років. Незабаром список поповнився ще однією моделлю, а саме – Redmi 5 Plus.

До кінця 2018 року прошивку MIUI 10 на свої смартфони зможуть встановити власники моделей Redmi 5 і Redmi 5A, обидві з яких користуються дуже великою популярністю серед покупців в різних країнах світу. Також новітнє програмне забезпечення отримають володарі ще десятка бюджетних мобільних пристроїв, а трапиться все це в листопаді-грудні, тобто вже досить скоро. Операційну систему Android Pie всі бюджетні мобільні пристрої Xiaomi не отримають, принаймні в нинішньому році.

До кінця листопада до Android Pie в особі MIUI 10 будуть оновлені мобільні пристрої Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 8 і Mi 8 Explorer Edition. До кінця грудня новітню операційну систему отримають смартфони Mi Max 3, Mi 8 SE і Mi 8 з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців. Всім іншим користувачам, які використовують інші моделі телефонів, доведеться дочекатися 2019 роки, щоб дізнатися, буде їх телефон оновлений до нової операційної системи або ж ні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.