Ще один слайдер: Офіційні зображення смартфона Honor Magic 2

Ресурс AndroidPure опублікував підбірку офіційних зображень поки не анонсованого флагманського смартфона Honor Magic 2 .

На прес-рендера смартфон показаний в різних ракурсах, у тому числі в розкритому стані з різних сторін. Рендери демонструють три градієнтних кольору смартфона – червоний, сірий і синій. Також ще раз підтверджена тильна потрійна камера, вона трохи виступає щодо решти корпусу, і відсутність дактилоскопічного датчика на задній панелі.

Джерело відзначило, що фронтальна камера у смартфона потрійна з основним датчиком роздільною здатністю 16 Мп і двома допоміжними на 2 Мп. Допоміжні датчики, швидше за все, використовуються для тривимірного сканування особи.

Згідно документації яка з’явилася у китайського агентства TENAA, характеристики Honor Magic 2 включають екран AMOLED діагоналлю 6,39 дюйма і роздільну здатність 2340 х 1080 пікселів, потрійну тильну камеру з датчиками 16, 24 і 16 Мп, фірмову однокристальну систему Kirin 980, швидку 40-ватну зарядку SuperCharge, операційну систему Android 9 Pie з оболонкою EMUI 9. Також Honor Magic 2 отримає вбудований під екран сканер відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.