Флагманський смартфон OnePlus 6T повністю розсекречений за кілька днів до анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до анонса ресурс MrGizmo опублікував підбірку рекламних матеріалів, присвячених поки не анонсованого флагманському смартфону OnePlus 6T . Документація відзначає основні особливості смартфона і навіть показує повний список його характеристик.

 

OnePlus 6T отримав екран Optic AMOLED з каплевидним вирізом, діагоналлю 6,4 дюйма і роздільною здатністю 1080 x 2340 із співвідношенням сторін 19,5: 9, який займає 86% передньої панелі. OnePlus 6T стане першим смартфоном компанії, захищеним новим склом Corning Gorilla Glass 6. Ще одна особливість – технологія Screen Unlock, реалізована за допомогою вбудованого під екран дактилоскопічного датчика.

Селфі-камера має роздільну здатність 20 Мп і діафрагму f / 1,7. Здвоєна основна камера поєднує датчики роздільною здатністю 16 і 20 Мп з діафрагмою f / 1,7. Передбачено ряд корисних функцій, таких як Quick Capture для швидкої зйомки фото, портретний режим, уповільнена зйомка в дозволі HD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Слота під картки microSD традиційно не передбачено. Ємність акумулятора становить 3700 мА · год, значний крок вперед у порівнянні з попередником. Смартфон отримав порт USB Type-C і позбувся роз’єму 3,5 мм для навушників.

Смартфон має розміри 157,5 x 74,9 x 8,2 мм і важить 180 г. На нього відразу встановлена ​​свіжа операційна система Android 9.0 Pie.

Анонс смартфона очікується 29 жовтня. В Європі смартфон вийде за ціною 579 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.