Відомий блогер показав прозорий Google Pixel 3 

Google Pixel 3 XL є не кращим варіантом для тих, кому важливий дизайн. З іншого боку, навіть Pixel 3 без вирізу виглядає не дуже сучасно. Особливо різниця помітна на тлі Oppo Find X. Однак наш колега JerryRigEverything поділився з YouTube-користувачами відеороликом, на якому спробував зі звичайного Pixel 3 зробити прозорий. Що ж з цього вийшло?

Як правило, в таких випадках результат буває не дуже вдалим через те, що виробники не намагаються зробити нутрощі апарату красивими, так як вони і не припускають, що хтось буде використовувати апарат з прозорою задньою кришкою.

Однак у випадку з Pixel 3 нутрощі смартфона організовані цікаво і акуратно. Впадає в очі бездротова зарядка. За рахунок матового скла задня кришка в прозорому форматі виглядає цікавіше, ніж якби вона була повністю глянсовою.

Однак все-таки без подібних втручань Pixel виглядає краще, і з цим можна посперечатися, тому скажу лише, що це думка автора матеріалу.

Поки найкрасивішим смартфоном з прозорою задньою кришкою я б назвав HTC U12 Plus. Всі інші рішення, засновані на бажанні поекспериментувати, є лише невдалою спробою зробити смартфон красивішим і незвичнішим. На виході отримуємо апарат, задня частина якого неакуратно виділяється на тлі всього іншого.

А що думаєте з цього приводу ви? Чи є серед наших читачів користувачі, які вдавалися до подібних методів отримання прозорої задньої кришки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.