Можливості нічного режиму камери Google Pixel 3 вражають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробник з порталу XDA продемонстрував «ранній тест» функції камери Night Sight, яка незабаром повинна бути випущена для телефонів Pixel 3 і Pixel 3 XL. Передбачається, що оновлення вийде в листопаді, але ентузіасти вже задіяли цю функцію на Pixel 3, 3 XL і навіть на попередніх поколіннях смартфонів від Google.

Розробнику вдалося перекомпілірувати APK-додаток камери телефону і перемкнути значення функції Night Sight (Нічне бачення) з false на true. Він навіть зміг задіяти функцію на Pixel 2 XL. Результати дійсно вражають.

Фотографії зроблені на Pixel 3 і Pixel 2 XL. Для порівняння, в кожному знімку використовувалися режими HDR + і Night Sight. За заявою  автора, в деяких сценах було так темно, що було важко побачити деталі неозброєним оком, але камера вловила багато з них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Night Sight
Night Sight
HDR +
HDR +
Night Sight
Night Sight
HDR +
HDR +
HDR +
HDR +
Night Sight
Night Sight

Зараз APK-файл знаходиться в загальному доступі на сайті XDA , і будь-хто може протестувати цю функцію на смартфонах Pixel.

Варто відзначити, що Google все ще працює над алгоритмами обробки і в фінальному релізі функція може стати набагато краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmacdigger.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.