Проблеми тривають: Користувачі смартфонів Pixel 3 і 3 XL виявили нову проблему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомлення про проблеми, помилки і збої в нових флагманських смартфонах Google Pixel 3 і Pixel 3 XL продовжують накопичуватися в мережі. Слідом на скарги на некоректну роботу камери, мікрофона, динаміків і батареї , з’явилися повідомлення про проблеми з управлінням пам’яттю.

У Pixel 3 використовується 4 ГБ оперативної пам’яті, як і у їхніх попередників – торішнього Pixel 2 і оригінального Pixel. Проте, саме у Pixel 3 з’явилися проблеми з багатозадачністю.

Деякі користувачі скаржаться, що у фоновому режимі активними залишаються не більше трьох додатків одночасно. У інших додатки постійно потрібно запускати заново. У третіх – кожен раз, як вони роблять знімок, додаток в тлі закривається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів у відгуках на Reddit висловлюються, що Pixel 3 повинні були оснастити 6 або навіть 8 Гб оперативної пам’яті. Інші дотримуються думки, що проблема лежить в системі управління живленням, яка використовується в новій операційній системі Android 9.0 Pie. Функція Adaptive Battery вивчає звички користувача і відразу закриває додатки, які використовуються рідко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.