5 функцій Huawei Mate 20 Pro, які виділяють його на тлі інших флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вівторок Huawei представила оновлену лінійку флагманських смартфонів. Серія складається з трьох моделей: Mate 20, дизайнерського Mate 20 RS і просунутого Mate 20 Pro. Найпомітніше інших виділяється останній. В цьому йому допомогли хороші результати зйомки завдяки наявності трьох камер і успішне проходження популярних бенчмарк-тестів – в них Pro в основному поступався флагманів Apple. Саме час перерахувати головні особливості моделі, які змушують придивитися в його сторону.

Рекордна швидкість інтернет-серфінгу

Mate 10 Pro став першим смартфоном у світі з підтримкою стандарту LTE Cat. 19, який забезпечував швидкість завантаження на рівні 1,2 Гб / с. Лінійка Mate 20 відрізняється Cat. 21 – з ним файли завантажуються аж до 1,4 Гб / c. При цьому на Wi-Fi флагмани видаватимуть до 1,7 Гб / с.

Перший 7-нанометровий чіпсет

Mate 20 і Mate 20 Pro стали першими смартфонами з 7-нанометровому чіпами серед Android-пристроїв. Kirin 980 обходить конкурентів за багатьма параметрами. При цьому він не зміг дострибнути до рівня A12 Bionic всередині нових iPhone, як обіцяли представники компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хороша ємність акумулятора

Як відзначають представники Phone Arena, Mate 20 Pro – перший сучасний флагман з ємністю акумулятора більше 4000 мАг. Батарейка на 4200 мАг повинна показувати хороші показники автономності. Скорочувати час роботи від однієї зарядки буде 6,39-дюймовий дисплей з гігантською роздільною здатністю 3120 х 1440 пікселів.

Розпізнавання особи

Розпізнавання обличчя в Mate 20 Pro не просто використовує камеру пристрою. Тут є повноцінний набір 3D-сенсорів, які нагадують камеру TrueDepth у флагмани Apple. До того ж смартфон отримав вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. З ним розблокування повинна стати на 30 відсотків швидше.

Швидка зарядка

Поповнення сил акумулятора в Huawei Mate 20 Pro дуже швидке. У цьому допомагає зарядка на 40 Вт, яка заповнює 4200 мАг за годину або менше. 70 відсотків з’являються за півгодини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.