В мережі показали зовнішній вигляд OnePlus 7: Він неймовірний

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 6T офіційно представлять в Нью-Йорку 30 жовтня цього року. Зовнішній вигляд смартфона вже давно витік до мережі та всім відомий. Відомі й характеристики апарату. Смартфон оснастять процесором Snapdragon 845, найшвидшою зарядкою в світі і сканером під дисплеєм. Однак ще до виходу 6T нам стало відомо, як буде виглядати OnePlus 7.

OnePlus є дочірньою компанією Oppo, тому смартфони OnePlus базуються на апаратах Oppo. Базою для OnePlus 6 в минулому став Oppo R15:

А основою OnePlus 6T, наприклад, буде Oppo R17:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, OnePlus 7 буде створюватися на основі Oppo R19, зовнішність якого з’явилася в Мережі. Смартфон виглядає наступним чином:

Приголомшливо, чи не так? Це, напевно, саме ідеальне рішення по врахуванню фронтальної камери. Багато, хто бажав придбати OnePlus 6, очікували виходу 6T. Тепер вони напевно відкладуть покупку 6T в очікуванні OnePlus 7. Хоча, варто відзначити, що OnePlus 6T все ж є відмінним варіантом, адже брова у вигляді краплі не так сильно впадає в очі.

Ймовірно, OnePlus 7 оснастять процесором Snapdragon 855, 8 ГБ оперативної і 512 ГБ флеш-пам’яті, сканером під дисплеєм, який також буде встановлений в 6T.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.