Розпочався прийом попередніх замовлень на флагманський смартфон LG V40 ThinQ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня компанія LG офіційно анонсувала флагманський камерофон LG V40 ThinQ , який оснащений основною потрійною і здвоєною фронтальною камерами.

Зазвичай прийом попередніх замовлень LG починає через кілька тижнів після анонса, проте цього разу смартфон виходить вже на наступному тижні, тому компанія відкрила передзамовлення значно раніше.

В даний момент смартфон доступний для попереднього замовлення за ціною від 920 до 950 доларів в магазинах AT & T, T-Mobile, B & H Photo і Sprint, при цьому початок продажів відбудеться вже 18 жовтня цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто звернути увагу на те, що на цьому тижні компанія LG випустила не одне , а цілих два оновлення, які спрямовані на поліпшення якості роботи камери смартфона.

Смартфон отримав основну потрійну і фронтальну здвоєну камери, Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті, 32-бітний ЦАП, підтримку DTS: X 3D Surround Sound, динамік Boombox, бездротову зарядку Qi, а також відповідність ступеня захисту IP68 і американському військовому стандарту MIL-STD 810G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.