До анонсу готується неймовірний Vivo Z3 із Snapdragon 710

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Жовтень багатий на прем’єри. Наступного тижня нас чекає анонс Xiaomi Mi Mix 3 і сімейства Huawei Mate 20. Це будуть флагманські і іміджеві пристрої, як демонстрація того, чого досягли в смартфонобудівництві обидва виробники. Проведе свою презентацію і компанія Vivo, яка опублікувала тизер-запрошення. Прес-захід пройде 17 жовтня, а проведуть його заради прем’єри Vivo Z3.

Реклама

Відмінними рисами новинки стане платформа Snapdragon 710 і технологія Dual Turbo, яка раніше дебютувала в Vivo X23. Сама розробка включає в себе дві технології Turbo System і Game Turbo, де перша відповідає за прискорення запуску додатків, а друга підвищує ігрову продуктивність смартфона. Відомо, що Vivo Z3 запропонує 6,3-дюймовий дисплей роздільною здатністю FullHD +, акумуляторну батарею ємністю 3240 мАг, фронтальний об’єктив на 12-мегапікселів, подвійну основну камеру з датчиками на 16 Мп + 2 Мп, а також 4 Гб оперативної пам’яті і внутрішній накопичувач на 64 Гб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: