Неймовірний Razer Phone 2 представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Razer представила флагманський ігровий смартфон Razer Phone 2. Крім топового заліза, новинка отримала сучасний дисплей з високою частотою оновлення, оригінальну комбінацію камер, просунуті можливості аудіо і ряд корисних функцій, яких не вистачало попередній версії.

Одна з ключових особливостей новинки – оновлений дисплей діагоналлю 5,7 дюйма, виконаний за технологією IGZO з частотою оновлення 120 Гц при роздільній здатності 2560×1440 пікселів. Трендового вирізу під селф-камеру апарат не отримав – стереодинаміки і об’єктив фронталки розмістилися в широких рамках у верхній і нижній частині екрана. Для захисту дисплея від зовнішніх впливів використовується покриття Gorilla Glass 5.

Серцем смартфона став топовий восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 (2,8 ГГц) в тандемі з графічним прискорювачем Adreno 630. За рахунок просунутої системи охолодження з випираючою камерою розробникам вдалося збільшити продуктивність гаджета на 30% в порівнянні з попередником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм оперативної пам’яті Razer Phone 2 становить 8 ГБ, вбудованого накопичувача – 64 ГБ. За допомогою слота для карт пам’яті microSD є розширення внутрішнього сховища до 1 ТБ.

Задня панель смартфона виготовлена зі скла – це дозволило не тільки оснастити фірмовий логотип RGB-підсвічуванням Chroma, а й реалізувати функцію бездротової зарядки. При цьому бездротове зарядний пристрій також оснащений настроюється індикацією.

Основна камера гаджета складається з двох сенсорів Sony IMX c роздільною здатністю 12 Мп: широкого кута (f / 1,75) c оптичною стабілізацією і телеоб’єктива (f / 2,6). Доповнюють список фотоможливостей фазовий автофокус і двотональна LED-спалах. Інтерфейс програми камери адаптований для зйомки однією рукою. Фронталка оснащена сенсором на 8 Мп (f / 2,0) і підтримує запис і трансляцію відео з роздільною здатністю 1080p.

Кожен з стереодинамиков смартфона оснащений окремим підсилювачем. Razer Phone 2 також отримав 24-бітний ЦАП з підтримкою технології Dolby Atmos. Максимальна гучність звучання смартфона – понад 100 дБ.

Корпус апарату захищений від води і пилу за стандартом IP67 – крім витримки до бризок і дощу, він здатний зберегти працездатність, пролежавши до 30 хвилин в воді на глибині до одного метра.

Ємність акумулятора пристрою становить 4000 мАг, що забезпечує смартфону до десяти годин автономності при активному використанні. Підтримка технології швидкої зарядки QuickCharge 4+ дозволяє заповнити 50% заряду повністю розрядженого смартфона всього за 30 хвилин.

У продаж Razer Phone 2 надійшов під управлінням Android 8.1 Oreo, проте компанія вже анонсувала оновлення смартфона до актуальної версії Android 9.0 Pie.

Одночасно з Razer Phone 2 компанія представила і бездротовий геймпад Raiju Mobile з підключенням по Bluetooth. Контролер оснащений не тільки змінювати програму кнопками, а й спеціальним тримачем для самого смартфона. У продаж він надійде в 4 кварталі цього року за ціною $ 149.

Також були анонсовані ігрові навушники Razer Hammerhead з роз’ємом USB Type-C і функцією активного шумозаглушення. Старт продажів новинки намічений на 22 жовтня, ціна навушників складе $ 99.

Razer Phone 2 з глянцевим покриттям задньої кришки вже доступний для попереднього замовлення на офіційному сайті Razer за ціною $ 799. Матовий варіант корпусу надійде в продаж пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.