Huawei готує до випуску ігровий смартфон Mate 20X

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Можна припустити, що з презентацією цього мобільного гаджета китайська компанія покаже також схожі моделі.

Реклама

Достовірно відомо, що 16 жовтня Huawei продемонструє в Лондоні нові флагмани Mate 20 і Mate 20 Pro. Нещодавно представники фірми повідомили в Twitter-акаунті про прем’єру ще одного смартфона – ігрового Mate 20X. Можливо, нова модель отримає об’ємну батарею і теплову трубку, за допомогою якої можна уникнути перегріву апарату під час напруженої гри. Також вважається, що Huawei Mate 20X вийде з OLED-екраном на 7,21 дюймів і роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів, процесором Kirin 980, до 8 Гб «оперативки» і флеш-накопичувачем на 512 Гб.

Раніше Huawei презентувала акумулятор нового покоління. Агрегат призначений для поліпшення механізму оперативної зарядки і забезпечення безпеки. Завдяки йому смартфони зможуть працювати набагато довше, ніж зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоvladtime.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: