LG всіх здивує неймовірним смартфоном який отримає 7 камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як Huawei представила свій P20 Pro, у Samsung з’явився Galaxy A7 (2018) і LG випустила флагман V40 Thing, які мають потрійну тильну камеру, та ж ідея Nokia випустити смартфон з 5 об’єктивами на задній панелі не здається такою вже абсурдною і нездійсненною . Майже напевно ми ще не раз почуємо інформацію, що той чи інший виробник готує свій мобільник з багатомодульними камерами і перший на черзі – LG.

Днями південнокорейський гігант отримав патент в американському відомстві по патенти і товарні знаки на смартфон, що володіє 7 камерами. Чотири модуля з семи відправили на задню панель і своїм оформленням вони нагадують «квадрокамеру» Huawei Mate 20. Решта три стануть допомагати створювати селфі. За якою схемою будуть працювати всі 7 камер, невідомо.

Варто сказати, що сама ідея запропонувати мобільник з чотирма задніми камерами не нова і, якщо інсайдерська інформація достовірна, LG не стане в цій справі піонером. Свої апарати з «квадрокамерами» готують Samsung і Lenovo, і є ймовірність того, що їх прем’єра відбудеться вже в жовтні. А ось поява потрійний фронтальної камери, дійсно може стати подією на ринку смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.