ASUS оголосила про старт продажів ROG Phone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 10 жовтня, ASUS оголосила про початок продажів свого ігрового смартфона ROG Phone (Republic of Gamers). Телефон буде доступний для попереднього замовлення 18 жовтня по стартовій ціні в 899 доларів за версію з 128 ГБ пам’яті. Модель з 512 ГБ пам’яті буде коштувати 1090 доларів.

Про дату доставки ще невідомо, хоча аксесуари для пристрою будуть доступні починаючи з четвертого кварталу поточного року.

ROG Phone призначений для високопродуктивних ігор, і оснащений спеціальними аксесуарами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Док-станція «Mobile Desktop» дозволяє підключити до телефону зовнішній 4K монітор, мишку і клавіатуру. Вона обійдеться бажаючим в 230 доларів.

Док-станція TwinView додає другий екран до телефону, і коштує 400 доларів.

Док-станція WiGig перетворює ROG Phone в портативну ігрову консоль, яку можна підключити до телевізора і управляти за допомогою фізичного контролера Gamevice. Аксесуар Gamevice коштує 90 доларів, а WiGig док-станція – 330 доларів.

Також серед аксесуарів є ASUS Professional Dock, яка дозволить підключити смартфон до телевізора або монітора, і при цьому володіє вбудованим портом Gigabit Ethernet. Вартість Professional Dock становить 200 доларів.

І, нарешті, чохол для телефону ROG коштує 60 доларів.

Смартфон працює на процесорі Snapdragon 845 з частотою 2,96 ГГц, він оснащений 6-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 2,160 x 1080, який підтримує HDR-контент на частоті 90 Гц. Крім того, в нього встановлено 8 ГБ оперативної пам’яті. Це вражаючі характеристики для смартфона, тому на ROG Phone можна буде грати в будь-яку мобільну гру «на максималках».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.