Microsoft створить смартфон з трьома дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники компанії Microsoft створили унікальний смартфон, який буде мати нестандартну кількість дисплеїв. Така інформація стала відома після мовного набору для нової операційної системи Andromeda.

У компанії Microsoft розповіли про створення нового смартфона, який буде мати аж три дисплеї, але ось більш детальної інформації про гаджет поки немає. Передбачається, що його назва буде Andromeda, при цьому так само називається і операційна система, на базі якої він буде працювати. У компанії заявляють, що на сьогодні апарат проходить тестування, для можливого запобігання збоїв.

Користувачі повідомили, що в мережі вже вдалося знайти мовний набір для Andromeda в цифровому магазині Microsoft Store. Передбачається, що новий пристрій зможе не тільки здійснювати дзвінки, але і записувати. Крім цього, модель обладнана двома внутрішніми і одним зовнішнім дисплеєм, екран буде згинатися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що два екрани зроблені в компанії LG, а третій буде власного виробництва, що і стане фішкою даної моделі. З вихідного коду користувачам також вдалося зрозуміти, що Andromeda буде підтримувати додатки Universal Windows Platform. Для розблокування буде використовуватися дактилоскопічний датчик або сканер райдужної оболонки ока.

Виходу нової моделі чекають всі шанувальники бренду, правда дата не уточнюється, як і вартість новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.