Nokia 7.1 Plus: в мережі показали гіганта серед смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1 , який дуже схожий на модель Nokia 6.1 Plus. Новинка отримала непогану камеру, враховуючи приємну ціну. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus.

У мережі з’явився тизерний ролик, який присвячений прийдешньому анонсу цього девайса. Як можна бачити, основний упор робиться на великий екран, що трохи дивно, враховуючи, що зараз цим вже нікого не здивувати. Однак, все ж знайдуться любителі смартфонів, діагональ екрану у яких досягає 6 або навіть 7 дюймів. З таким смартфоном присісти не вийде, якщо засунути його в широку кишеню.

Також варто відзначити, що в кінці відео видно силует тильній частині смартфона, який не схожий на фотографію Nokia 7.1 Plus , яка опублікована в базі TENAA. Так що є вірогідність, що незабаром нам покажуть якийсь інший апарат, про який немає практично ніякої інформації в мережі. Або ж, компанія на швидку руку вирішила змінити зовнішній вигляд задньої частини смартфона. До того ж Nokia 7.1 Plus повинен отримати екран діагоналлю 6,18 дюйма, що на сьогоднішній день не вважається великим розміром. Раніше така діагональ була цілком прийнятною для планшетів, проте на сьогоднішній день все змінилося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.