Categories: Смартфони

Повний список смартфонів, які оновлять до Android Pie

Share

8 жовтня 2018 року, журналісти склали повний список смартфонів, які абсолютно точно оновляться до Android Pie. Вся інформація була взята з офіційних джерел, тобто виробники конкретних телефонів самі заявили про намір випустити нову операційну систему. В даний час, за станом на сьогоднішній день, фінальна стабільна збірка новітнього «зеленого робота» доступна тільки на телефонах Google Pixel (всіх моделей), Essential Phone, OnePlus 6 і Nokia 7 Plus.

Повідомляється, що в жовтні до операційної системи Android Pie гарантовано будуть оновлені Nokia 6.1 і Nokia 6.1 Plus. Листопад принесе нову ОС на смартфони Sony Xperia XZ2, XZ2 Premium, XZ2 Compact, XZ Premium, XZ1 і XZ1 Compact. Крім того, ближче до середини останнього місяця осені, нове програмне забезпечення відвідає флагманські смартфони Nokia 8 і Nokia 8 Sirocco. Оновити свою продукцію обіцяла і компанія Motorola, яка зробить це цієї осені без конкретних термінів.

Таким чином, до кінця листопада Android Pie гарантовано отримають смартфони Motorola Moto Z3, Z3 Play, Z2 Force Edition, Z2 Play, X4, G6 Plus, G6 і G6 Play. Крім того, в ці ж самі терміни, новітня операційна система вийде для OnePlus 5, 5T, 3 і 3T. У першій половині 2019 року нова ОС на базі фірмових прошивок побачить світло для смартфонів Sony Xperia XA2, XA2 Ultra і XA2 Plus, HTC U12 +, U11, U11 +. Крім цього, вже в січні-лютому новітнє програмне забезпечення випустять для флагманів Samsung і LG, випущених на ринок в 2017 і 2018 роках відповідно. Точні терміни будуть озвучені ближче до грудня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024