Список рідко використовуваних зручних можливостей Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі Reddit вирішили обговорити самі рідко використовувані зручні функції Android . Користувач Ramocity запитав на форумі: «Яку зручну функцію Android ви використовуєте найрідше через звичку?». У коментарях до гілки десятки користувачів стали обговорювати різні дійсно корисні і цікаві можливості системи, якими ми поділимося з читачами. У коментарях до цієї статті ви також можете ділитися своїми варіантами рідко використовуваних можливостей Android.

Віджет пошуку

І дійсно, віджет пошуку – це сама марна функція Android. Натиснувши на неї, ви лише відкриєте окреме вікно з пошуком Google Feed. Тобто, це звичайний ярлик, який займає чималу частину корисного простору. Цю функцію використовують рідко, але вона ще й марна.

Свайп по пробілу

Даний жест дозволяє переміщати курсор тексту. Функція зручна, але користувачі все одно використовують звичне натискання щодо необхідної області.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свайп по шапці в Chrome

За допомогою цього жесту можна швидко перемикатися між вкладками. Як часто ви використовуєте цю функцію?

Відкриття шторки

Жест відкриття шторки можна виробляти з будь-якої області екрану, проте за звичкою користувачі все одно проводять палець від верхньої області екрану.

Split Screen

Ця функція дійсно корисна, однак на практиці вона не дуже зручна. Як часто ви використовуєте поділ екрану?

Швидке видалення

Уявіть ситуацію, коли вам необхідно видалити не цілий абзац, а лише його частину. Клавіатура Google підтримує швидке видалення при затиснутому Backspace протягом 2 секунд, тому доводиться періодично повторювати натискання, щоб не пішов весь абзац. Для точкового видалення слів можна свайпнуть по Backspace, але багато хто все одно використовують старий метод.

Подвійне натискання на кнопку багатозадачності

Функція дозволяє перемикатися між останніми відкритими додатками, але використовують її досить рідко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.