В мережі з’явилися нові деталі про безрамковий слайдер Xiaomi Mi Mix 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на популярному ресурсі Slashleaks були опубліковані зображення загартованого захисного скла, яке отримає ще не представлений смартфон Xiaomi Mi Mix 3 . Дані картинки підтвердили більш ранню інформацію про те, що апарат має мінімальні рамки і обійшовся без вирізу у верхній частині дисплея. Крім того, повідомляється, що товщина захисного скла Mi Mix 3 складе 0,3 мм.

За неофіційною інформацією, Xiaomi Mi Mix 3 вийде в форм-факторі слайдер і отримає 6,0-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2К, платформу Snapdragon 845, 6/8 Гб оперативки, 64/128/256 Гб вбудованої пам’яті, потрійну тильну камеру , 20-мегапіксельну селфі-камеру, підекранний дактилоскопічний сканер, функцію розпізнавання осіб, а також підтримку бездротової зарядки стандарту Qi.

Як очікується, Xiaomi Mi Mix 3 буде офіційно представлена 15 жовтня разом зі смартфоном Xiaomi Mi Note 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.